HTML

Vis maior 2010

2010.03.05. 13:06 Wittelsbach

2010. évben decentralizált vis maior keret nem került elkülönítésre.

Így a korábbi évekkel ellentétben a vis maior taralék felhasználásának részletes szabályairól szóló 8/2010 (I.28.) Kormányrendelet alapján a vis maior támogatás igénylésének feltétele, hogy a váratlan esemény bekövetkezésétől számított 5 munkanapon belül arról az ebr42 rendszerben (http://ebr42.otm.gov.hu), valamint faxon bejelentést kell tenni az önkormányzatokért felelős miniszter által vezetett minisztérium részére. A vonatkozó jogszabály alapján a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség az idei évben nem vesz részt a vis maior pályázatok kezelésében.

A vis maior támogatások igénylésének feltételeiről fent hivatkozott jogszabályban lehet tájékozódni.

 

(Forrás: DDRFÜ)

Szólj hozzá!

Címkék: miniszter önkormányzatok regionális 2010 ügynökség kormányrendelet vis maior fejlesztési dél dunántúli decentralizált

A bejegyzés trackback címe:

https://deldunantul.blog.hu/api/trackback/id/tr171811304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása